Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Rifter Crossover

Pris fra kr. 330.400,-

108 g Co2/km 0.41 L/10km


NYE PEUGEOT RIFTER
Den nye flerbruksbilen til Peugeot har en særpreget stil. Moderne og teknologisk avansert interiør med høy komfort og fleksibilitet samt opptil sju seter tilbyr en helt ny kjøreopplevelse. Dette er bilen du trenger til din livsstil.

PASSER LIKE GODT I BYEN SOM I SKOG OG MARK
Kompromissløs design. Nye Peugeot Rifter er elegant, robust, smidig og kraftig. Kort og høyt panser og økt bakkeklaring står godt til den kraftige SUV-designen. Nye Peugeot Rifter er en flerbruksbil som representerer allsidighet. Integrert lyssignatur og vertikal grill understreker bilens fint balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.

SÆRPREGET PEUGEOT-STIL
Stolte designtradisjoner. Front- og baklyktene til nye Peugeot Rifter har fått det sporty utseende og stilen som er karakteristisk for våre nyeste modeller. I tillegg finnes det en GT Line-modell som kombinerer stil og eleganse og som har et Zénith-tak med fire store glasspaneler

PEUGEOT i-COCKPIT®: VELKOMMEN INN BAK RATTET
PEUGEOT i-Cockpit® i nye Peugeot Rifter tilbyr en smidigere og mer instinktiv kjøreopplevelse takket være kompakt ratt, head-up-display og en stor 8 tommers berøringskjerm i farger*. Nye Peugeot 7-seter med Advanced Grip Control®^ tilbyr forbedret veigrep. Systemet er designet for oppnå det beste veigrepet på glatt underlag og har fem ulike kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av).

MOTORER SOM GIR STØRRE FRIHET
Takket være vår nyskapende BlueHDi diesel, prisbelønte~ PureTech bensinmotorer og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse, leverer den nye flerbruksbilen PEUGEOT Rifter enestående ytelse kombinert med forbedret drivstofføkonomi under reelle kjøreforhold. Nå er det din tur til å utforske de beste kjøreopplevelsene på markedet med nye Peugeot Rifter.

~Vinner av International Engine of the Year Award i kategorien 1,0-liter til 1,4-liter i 2015, 2016, 2017 og 2018.

BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING
Denne flerbruksbilen leveres i to forskjellige lengder (Standard og Lang) og er designet for å tilpasse seg til alle dine behov. Et stort utvalg modulære funksjoner er inkludert: To skyvedører, vindu i bakluken som kan åpnes*, opptil 7 seter**, 3 separate nedfellbare bakseter*med Magic Flat-funksjon*, bagasjeromsvolum på 775 til 3 500 liter* og Zénith®-tak^ med mange oppbevaringsløsninger. Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det raskt og enkelt å pakke bilen og du har alltid plass til litt til.

Se mer om denne bilen hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook