Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Partner Tepee Electric

KAMPANJEPRIS KUN KR. 189.900,-Nye Peugeot Partner Tepee Electric: Elektriske biler har fått en ny dimensjon

TOPP KOMFORT OG FLEKSIBEL INNREDNING
Den nye Partner Tepee Electric har uovertruffen kupekomfort og en svært fleksibel innredning. Den familievennlige elbilen har god plass til fem personer i den trivelige kupeen. Innredningen er svært fleksibel med tre separate bakseter som kan felles ned og tas ut ett og ett. Vinduet i bakluken kan åpnes og gir rask og enkel tilgang til det rause bagasjerommet med lastevolum på mellom 1350 liter (opp til taket ved bruk av alle fem setene) og 3000 liter.

PRAKTISKE LØSNINGER I HVERDAGEN
Partner Tepee Electric er utstyrt med det siste nye innen trådløs kommunikasjon. Bilens 7-tommers høyoppløste berøringsskjerm har nærmest uendelig med funksjoner: MirrorScreen-teknologi, handsfree-mobiltelefon, talestyring, Wi-Fi, Bluetooth og DAB-radio.
Og for deg som stiller ekstra høye krav til sikkerhet og komfort, kan den nye Peugeot Partner Tepee Electric også by på et knippe intelligente funksjoner som fjernstyres, fra en smarttelefon. Fra appen kan du:
  • Programmere klimaanlegget eller varmeapparatet eksternt, før du setter deg i bilen.
  • Kontrollere batteriets strømnivå.
  • Beregne hvor lang tid ladingen kommer til å ta.
Partner Tepee Electric har også mye praktisk utstyr som gjør kjøring og parkering enklere og mer behagelig, deriblant ryggekamerai, parkerings sensorer foran og bak og hastighetsbegrenser

EN DYNAMISK OG FLEKSIBEL KJØREOPPLEVELSE
Partner Tepee Electric er utstyrt med en elektromotor med ypperlig dynamisk ytelse. Elektromotoren utvikler maksimalt 67 hk (49 kW) og har et dreiemoment på opptil 200 Nm som er tilgjengelig fra første stund. Du får dermed en dynamisk og fleksibel kjøreopplevelse fra oppstart og hele veien gjennom akselerasjonsfasen, helt uten giring.
Partner Tepee Electric gir en avslappende kjøreopplevelse uten støy og vibrasjoner, CO2-utslipp og forurensning. Det betyr også at du kan ferdes fritt i lavutslippssoner og på tidspunkter med kjørerestriksjoner. Det totale fraværet av støy i nye Peugeot Partner Tepee Electric gir dessuten mindre slitsomme dager og mer behagelige samtaler.

LADING HAR BLITT ENKLERE ENN NOENSINNE
Partner Tepee Electric har en imponerende rekkevidde på 170 km (NEDC), og du kan velge mellom to lademoduser:
  • Standardladingi i en vanlig stikkontakt (8 eller 10 A avhengig av land). Å lade batteriet helt opp når det er tomt, kan ta 15 timer, 12 timer eller 8,5 timer, avhengig av kontaktens strømstyrke.
  • Hurtiglading i samsvar med CHAdeMO-standarden, utviklet med tanke på en hektisk hverdag og tilgjengelig på enkelte offentlige steder, ladestasjoner og i private hjem, avhengig av tilgjengelig utstyr. Hurtig lading gjør det mulig å lade opp batteriet til hele 80 % av full kapasitet på bare 30 minutter.

RIMELIGERE I DRIFT
Den nye Peugeot Partner Tepee Electric er både enkel og rimelig å vedlikeholde.
Driftsbatteriet leveres med 8 års eller 100 000 kmi garanti, og det elektriske drivverket er garantert i 5 år eller 100 000 km (den av de to som inntreffer først). Etter det første året er vedlikeholdsintervallet 2 år eller 40 000 km, og siden bilen verken har girkasse eller clutch og ikke trenger drivrem eller kjølevæske, er vedlikeholdet betydelig rimeligere enn for tradisjonelle biler.
Energikostnadene per kilometer er om lag en fjerdedel av drivstoffkostnadene for biler med forbrenningsmotor.

Siste nytt fra Facebook