Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Nye 2008

Pris fra kr. 286.400,-


NYE PEUGEOT 2008
, den allsidige SUV-en som er konstruert for å gi deg en helt ny kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit® 3D, avansert teknologi og flere kraftige og økonomiske forbrennings- og elmotorer (rekkevidde på 320km)

/image/72/1/peugeot-2008-1906pc-129.561721.jpg


EN STILSIKKER SUV

En kraftig og økonomisk SUV med et robust, men samtidig elegant ytre. Markant grill, horisontalt panser og høy bakkeklaring er kombinert med presise linjer og tydelige sidekonturer. Hekkspoileren, stripen i høyglanset sort og enderør i krom gir bakparten et sportslig preg.

PERFEKSJON I HVER MINSTE DETALJ
Hver eneste detalj er konstruert med høy presisjon.
De avanserte LED-hovedlyktene utformet som tre klør og merkets karakteristiske LED-baklys gir bilen et moderne preg.

/image/72/3/peugeot-2008-1906styp-206.561723.jpg

NÅR MER ER MULIG
Nye PEUGEOT 2008 SUV byr på mange praktiske oppbevaringsmuligheter med et romslig bagasjerom som kan tilpasses etter behov, og bakseterygg som kan legges ned.Bagasjeromsvolumet er det samme på den elektriske versjonen.

/image/72/5/peugeot-2008-1906styp-221.561725.jpg

EN HELT NY KJØREOPPLEVELSE
Få en helt ny kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit® 3D som byr på intuitiv betjening, kompakt ratt, 10-tommers berøringsskjerm og head-up-instrumentpanel med tilpasningsmuligheter. Bilen er utstyrt med intelligent teknologi som TomTom® Traffic, Mirror Screen og trådløs lading, og leveres med nøkkelfri adgang og start: Du kan låse eller låse opp dørene når du går bort fra eller mot bilen uten at du trenger å ta nøkkelen ut av lommen.

KOMFORT I LUKSUSKLASSEN
Setene kan leveres med kvalitetstrekk i Alcantara® eller skinn.
Førersetet kan fås med massasjefunksjon som kan justeres elektronisk.

SOLTAK OG HI-FI FOCAL® LYDANLEGG
Det er høy komfort og godt med plass i baksetet. Panoramasoltaket slipper inn masse lys, og Hi-Fi Focal®i-lydanlegget sørger for førsteklasses lydkvalitet.

MOTORER - SPENNENDE VALGMULIGHETER
Gi deg selv friheten til å velge
Med den elektriske versjonen kan du kjøre hvor du vil, også i utslippsfrie soner. Nye PEUGEOT e-2008 SUV har en elmotor på 100 kW (136 hk) og egner seg like godt til bykjøring som til kjøring på motorvei. Kommer til Norge mai 2020.

Versjonen med forbrenningsmotor kan leveres med kraftig og økonomisk BlueHDi-dieselmotor eller PureTech-bensinmotor med Stop&Start-funksjon og 155 hk for sportslig kjøring.
EAT8-automatgirkassen med Quickshifti-teknologi gir deg enda raskere og mykere girskift.

DELVIS AUTOMATISERT KJØRING
Nye PEUGEOT 2008 kompakt-SUV er utstyrt med merkets nyeste teknologi, blant annet PEUGEOT Drive Assist Plus med automatiserte kjørefunksjoner. Ved hjelp av Lane Positioning Assisi og adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon, tilpasser den automatisk hastigheten etter bilen foran og holder sikker avstand.

Se mer om denne bilen hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook