Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Helt Nye Partner

Pris fra kr. 187.700,- eks mva.

Pris fra kr. 229.400,- inkl.mva
Pris levert Grimstad inkl. frakt & leveringsomkostninger.Etter mer enn 20 års erfaring i yrkeslivet, er den nye generasjonen Peugeot Partner klar til å tilby komfort som er en sedan verdig.


NYE PEUGEOT PARTNER ble kåret til International Van Of The Year 2019
onsdag 19. september i Hanover. Prisen belønner PEUGEOT lagenes innsats til et prosjekt som er i hjertet av merkevarens utviklingsstrategi.
Det prestisjefylte trofeet blir tildelt til og med før lanseringen av den nye Peugeot Partner. Nye Peugeot Partner er den femte varebilen fra Peugeot som har vunnet Van Of The Year siden prisen ble utgitt i 1992.
Den nye Peugeot Partner forsterker ambisjonene om å mestre det umulige.
International Van Of The Year-prisen har eksistert siden 1992. Juryen består av et europeisk panel på 25 journalister og et uavhengige magasiner som spesialiserer seg på lette varebiler (LCV – light commercial vehicles).

ET NYTT ROBUST OG SELVSIKKERT UTSEENDE
Helt nye Peugeot Partner appellerer som en varebil med et lite, kvikt, og kompakt utseende. Bilen fronter en kraftig front med kort panser, og en ny, vertikal, grill som prydes av Peugeots kromme løve. Sammen en fremvisnging av Peugeots nye identitet. Den høye midjen tilføyer, sammen med en optimalisert front- og bakoverheng, ny energi til Peugeots helt nye Partner-range.
Denne personligheten utstråles særlig gjennom Worksite Pack, med sine store hjul og økte bakkeklaring

For å møte alle dine behov på arbeidsplassen, er nye Peugeot Partner tilgjengelig i:
  • To lengder: Standard og Long
  • Asphalt, for de som kjører langt
  • Grip, for de som kjører i all slags terreng
  • Crew Van, for transport opptil 5 personer

PEUGEOT i-Cockpit®
DEN NYE ARBEIDSMETODE

Som standard drar helt nye Peugeot Partner nytte av PEUGEOT i-Cockpit® som er designet for merkevarens sedaner og SUV-er. Det er kombinasjonen av et heads-up display, et kompakt ratt med styringsknapper integrert, og – avhengig av versjonen – en stor 8" berøringsskjerm som er svært enkelt å bruke takket være ergonomien og førerposisjonen i bilen.

Du kan gjøre helt nye Peugeot Partner til en forlengelse av kontoret ditt, og samtidig nyte uovertreffelig komfort. Telefonsamtaler blir en komfortabel lek takket være den unike akustikken som kommer med Asphalt, samtidig som du lader smarttelefonen din med induksjon. Med Multi-Flex-setet, kan du enkelt velge mellom å ha plass til 3 personer eller øke lastelengden ved å felle setet. Det dreibare skrivebordet har en flat overflate for laptop-er, hvor du også kan lade datamaskinene gjennom 220 Volt.

Se mer om denne varebilen hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook