Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Helt Nye 508

Pris fra kr. 363.400,-

98 g CO2 / Km0.37L /10km


EN ANNERLEDES SEDAN
Opplev nye PEUGEOT 508, en annerledes sedan med et dristig utseende, kompromissløs design og avansert teknologisk utstyr. Gjør deg klar for en intens kjøreopplevelse!

Fremtiden er her
Med sin lave, dynamiske profil, aggressive front, og kraftige og muskuløse utseende varsler den nyskapende toppklasse-sedanen PEUGEOT 508 en ny epoke med sportslig eleganse. De skulpturale linjene, de forseggjorte detaljene i grillen og den nye lyssignaturen fremhever bilens stilfulle, dristige og nyskapende særpreg.

Tilfredsstill perfeksjonisten i deg
Våre dyktige designere er like kompromissløse på estetikk som kvalitet: De hårfine proporsjonene, de rammeløse dørene, den lekre finishen og de mange små detaljene er designet med høy presisjon, og hver eneste detalj passer perfekt inn i den elegante helheten.

Grip rattet i PEUGEOT i-Cockpit®
Opplev den nyskapende førerplassen med mange fleksible løsninger, kompakt ratt, konfigurerbart digitalt headup-display og 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med HDi-kvalitet. Få en enestående kjøreopplevelse der du lar deg synke ned i de luksuriøse setene med flerpunkts massasjefunksjoni og nyter krystallklar Hi-Fi-lyd fra FOCAL®i-lydanlegget.

Krev Effektivitet
Å inngå kompromisser og å gå på akkord med egne verdier er sjelden noen god løsning. Takket være de effektive PureTech Euro 6.2- eller BlueHDi-motorene og den automatiske 8-trinns EAT8-girkassen har PEUGEOT 508 blitt en svært effektiv bil med nøkterne CO2-utslipp.

Se det usynlige

Det infrarøde frontkameraet er utstyrt med Night Vision-teknologi, som hjelper deg å få øye på fotgjengere eller dyr i veien når det er mørkt. Den nyskapende sedanen PEUGEOT 508 har det siste nye innen sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer og bruker avansert teknologi på en ny og bedre måte.

La deg inspirere
Med presise kjøreegenskaper, nøyaktig styring og et eksemplarisk veigrep forbedret med styrt fjæring gir den nyskapende toppklasse-sedanen PEUGEOT 508 både økt kjøreglede og større bevegelsesfrihet.
Se mer om 508 og 508 HYBRID hos Peugeot Norge

Få tilbud på denne bilen

Siste nytt fra Facebook