Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

Expert

KÅRET TIL ÅRETS YRKESBILMESTER 2016Pris fra kr. 262.700,- eks. mva

Pris fra kr. 317.100,- inkl. mva
Pris er bil levert Grimstad inkl. frakt & leveringsomkostninger.

Mester Expert L2 2.0 Liter 150hk BlueHdi 4x4

Pris fra kr. 443.700 eks.mva / kr. 532.700,- inkl.mva


Den nye PEUGEOT Expert er en varebil som er utformet med tanke på dine behov, og som har en rekke funksjoner som gjør jobbhverdagen din enklere. Med nye, forbedrede motorer byr PEUGEOT Expert i tillegg på svært gode kjøreopplevelser.

Peugeot_Expert_Layout_range_3.jpg

Den nye PEUGEOT Expert har en kraftfull og selvsikker design som tydelig viser at dette er en robust og moderne varebil.
Bilen leveres i tre forskjellige lengder, inkludert en helt ny kompaktutgave som bare er 4,60 meter lang. Høyden er redusert til 1,90 meter, så parkering i parkeringshus er ikke noe problem.
For å oppfylle alle dine krav til en arbeidsbil kan PEUGEOT Expert leveres i ulike lengder og lasteevne

Den fleksible skilleveggen i den nye PEUGEOT Expert har en smart luke som gir plass til inntil 4 meter lang last på gulvet samtidig som begge forsetene er i bruk.
Bilen har også en lastekapasitet på 6,6 m3 og automatisk skyvedør, som gjør det svært enkelt å laste og losse.Ta plass og gjør deg klar for unike kjøreopplevelser, takket være Head-Up Display og en rekke førerassistentsystemer. Berøringsskjerm på 7 tommer gir deg tilgang til en ny generasjon talestyrte, tilkoblede 3D-navigasjonsfunksjoner, i tillegg til trafikkinformasjon i sanntid fra TomTom Traffic

Se mer om Expert hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook