Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

5008 SUV 7 Seter

Pris fra kr. 406.400,-

109 g Co2/km 0.42 L/10km


Kåret til Årets beste bilkjøp 2017 i familieklassen!

Se hele testen her

Her er den nye PEUGEOT 5008 SUV

En SUV med avansert teknologi og smarte løsninger som kan konfigureres til dine behov. La deg fascinere av den flotte designen og det avanserte tekniske utstyret, og grip sjansen til å tilpasse bilen din etter egne ønsker
DRISTIGE LINJER
Den nye Peugeot 5008 SUV har en futuristisk silhuett som gjør et solid førsteinntrykk. Alle detaljer, fra det sportslige, høye karosseriet via de brede hjulbuene og til de elegante lettmetallfelgene, de forkrommede detaljene, de smekre takbøylene i aluminiumi og Black Diamond-taket i fremhever de elegante linjene og rause målene.

ET DRISTIG FRONTPARTI
De fint utformede frontlyktene står perfekt i stil til lyssignaturen og skaper et solid helhetsinntrykk. Den vertikale grillen med forkrommede lameller og stilig rutemønster understreker PEUGEOT 5008 SUVs dristige, katteaktige utseende.

DET PERFEKTE AKTERSPEILET
Den aerodynamiske silhuetten med skrå bakrute fremhever det sportslige preget. LED-lyktene bak er utformet som tre klør som er integrert i karosseriet og utgjør PEUGEOT 5008 SUVs særegne lyssignatur, godt synlig både i dagslys og mørke

FORSEGGJORTE DETALJER
Moderne materialer, forkrommede detaljer, skinn og tekstiler ... Kupeen i den nye PEUGEOT 5008 SUV har fått et eksklusivt preg og er som skapt for den som vil reise med stil, i optimal komfort

EN NY TILNÆRMING TIL PLASSUTNYTTELSE
Bli med på en uforglemmelig reise og konfigurer din nye PEUGEOT 5008 SUV for opptil sju personeri. Bak i bilen finner du tre separate og fullstendig regulerbare seter. Du kan også legge til en tredje seterad med to seter, som kan legges sammen og eventuelt fjernes helt.

STORT BAGASJEROM
Konfigurer den nye PEUGEOT 5008 SUV til dine behov og sikre deg maksimalt utbytte av det store bagasjerommet. Bakluken har en smart håndfri åpne- og lukkefunksjoni som betjenes ved å stikke en fot inn under støtfangeren.
Nye PEUGEOT 5008 SUV har dessuten ekstra lav innlastingshøyde, bagasjeromsvolum på opptil 780 dm3 og passasjersete foran med nedfellbart ryggstø, slik at du trygt og enkelt kan frakte opptil 3,2 meter lange gjenstander.

STOR FRIHET – NULL STRESS
PEUGEOT 5008 SUV er praktisk, allsidig og full av smarte innretninger som gjør hverdagen enklere: trådløs lading, solgardiner, flybord, knagger, koppholdere og mange smarte oppbevaringsrom.

Få tilbud på denne bilen

Se mer om denne bilen og andre SUV modeller hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook