Modeller: Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil
308
 

Nye Peugeot 308


Pris fra kr. 295.400,-

96 g CO2 / Km0.37L /10km

Peugeots designere og ingeniører har skapt en robust, intuitiv og topp moderne sedan med sporty design, som gir en helt enestående kjøreopplevelse. Oppdag Peugeot 308, som ble kåret til årets bil 2014!


Den nye fem dørs kompakt sedanen Peugeot 308 fikk i 2017 en facelift og er blitt tøffere enn noensinne og gir en helt ny kjøreopplevelse.

Vi tipper du kommer til å falle pladask for den bemerkelsesverdige nye Peugeot 308. Den ikoniske Peugeot-løven er plassert midt i den uttrykksfulle grillen og bidrar sammen med de nye 16-tommers Zyrcon-felgene til en elegant helhet. En fullstendig integrert lyssignatur med nye halogenfrontlykter gir den nye femdørs kompakt sedanen Peugeot 308 en sterk tilstedeværelse på veien.

Med tydelige, rene linjer og eksklusive materialer har den helt nye Peugeot 308 GT Line fått en design som både er sporty og elegant på samme tid. Setetrekkene av tekstil med detaljer i imitert skinn i utførelsen Oxford Mistral er dekorert med sportslige, røde stikninger, rattet er i fullnarvet skinn og interiøret har detaljer i aluminium.

Dette lille vidunderet av en bil fikk prisen for årets vakreste innvendige design. 2013 ved den 29. internasjonale bilfestivalen i Frankrike. Den oppfyller et krevende sett med spesifikasjoner, inkludert et mindre, mer sportslig ratt, et head-up-display med en tydelig, ren utforming og et instrumentpanel i øyehøyde.

Den har også en stor berøringsskjerm på 9,7 tommer. Dette høyteknologiske verktøyet er vendt mot føreren og gir intuitiv tilgang til de mange funksjonene og applikasjonene som du har tilgang til i Peugeot 308.


Les mer om denne bilen hos Peugeot Norge


Siste nytt fra Facebook