Modeller: Nyheter Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil
 

208

Pris fra kr. 221.500,-

109 g CO2 / Km 0.48L /10km

PEUGEOT 208 fremstår i ny drakt. Den nye generasjonen har blitt en stilsikker bil, mer sportslig og elegant enn noensinne. Sett deg inn og bli med ut på en spennende kjøretur. Vi tror du vil la deg forføre!

Få en ny opplevelse av bykjøringen med den femdørs bybilen 208. Peugeot 208 er en kombinasjon av behagelig sedan og anvendelig kombi. Med den absolutt moderne stilen representerer 208 en ny generasjon innen Peugeots bildesign.

208 har en ubetinget moderne design. Dens omhyggelig utformede linjer, moderne profil og katteaktige front gjør den til et eksempel på sensualitet og livskraft. Både elegant og kompakt, med en unik, sofistikert og sporty identitet som ikke kan unngå å bli lagt merke til.

Førerplassen i 208 er blitt fullstendig modernisert og har fått en helt ny form. Den nye ergonomien er naturlig og ukomplisert, og den gir større kjøreglede med bedre håndtering og mer presis kjøring. Rattet er blitt mindre for å gi bedre styring og en mer intens kjøreglede. Instrumentene er hevet slik at du garantert kan se instrumentviserne uten å bøye hodet, og hele tiden øynene rettet mot veien foran deg.

Peugeot 208 fortsetter å imponere med berøringsskjerm for multimedia-GPS*.
Den 7-tommers fargeskjermen er plassert godt innenfor rekkevidde og gir intuitiv tilgang til diverse funksjoner: GPS-navigasjon, Bluetooth, USB-inngang og enhet for direkte avspilling av lyd og video.

Bilen er også utstyrt med Stop & Start mikrohybridteknologi. Denne nye generasjonen av Stop & Start-teknologi er rask, effektiv og stillegående og gjør det mulig å sette motoren i ventemodus, rett før og når bilen står stille. Det gir bedre kontroll med drivstofforbruket og reduserer CO2-utslippet. Når du slipper bremsepedalen, starter motoren igjen øyeblikkelig, stille og uten vibrasjon.


Les mer om denne bilen hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook