Modeller: Nyheter Elektrisk HYBRID By biler Kombi Coupe'/Sedan Stasjonsvogner Crossover/ SUV Varebil

2008 Crossover

FORFØRENDE & SOLID SUV


Pris fra kr. 265.500,-

129 g Co2/km 0.55 L/10km


Den nye PEUGEOT 2008 SUViSport Utility Vehicle har fått en karakteristisk lyssignatur basert på avansert teknologi. Front- og baklykter med innfatning i sort og krom og LED (100 % LED-lys - Light Emitting Diode) ”klør” med 3D-effekt gir den nye PEUGEOT 2008 et karismatisk, katteaktig utseende.

PEUGEOT 2008 er en kompakt og stilsikker SUV med et innovativt eksteriør som blir lagt merke til.
Designen har tatt typiske trekk fra SUV-segmentet og oppgradert dem med ekstra krefter og robusthet. Skjermutbyggerne, den vertikale grillen og støtfangeren beskytter karosseriet, mens taket, som går som en bølge opp til takbøylene, vindavviserne over bakdørene og spoileren bak bidrar alle til den elegante utførelsen.

Den nye PEUGEOT 2008 SUV gir deg lyst til å legge ut på lange turer.
Hver minste lille detalj viser at dette er en bil som kan takle alt som kommer i dens vei, uansett hvor du ferdes. Den høye bakkeklaringen, vindskjermingen, takstativet, vindavviserne over bakdørene og spoileren viser med all tydelighet at dette er en skikkelig friskus.

Den nye lakkfargen Ultimate Red, først brukt på 308 GTi, understreker de spenstige egenskapene og store kreftene til den kompakte nye PEUGEOT 2008 SUV.

Silhuetten og karosseriets presise linjer kan også ikles åtte andre lakkfarger, deriblant fem metallic nyanser, to typer standardlakk og nykommeren Emerald Crystal

En unik kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit®.
Et enkelt og «ryddig» interiør gir fullt fokus på veien og skaper optimale forhold for kjøreturen. Med det kompakte rattet kommer armene tettere inntil kroppen og du kan holde hendene lavere enn med et konvensjonelt ratt. Da blir kjørestilen også mer dynamisk, smidigere og mer avslappet.

Med head-up-instrumentpanelet, som er innrammet av blått LED-lys, trenger du ikke lenger ta øynene bort fra veien. Displayet gir deg oversikt over alle viktige kjøredata, slik at kjøreturen blir tryggere og du kan slappe mer av.
Sist, men ikke minst kan du styre mange av bilens funksjoner fra den 7 tommer store berøringsskjermen

Kupeen er tiltalende med svært forseggjorte detaljer og materialer som er uvanlig eksklusive i kompakt-SUV-segmentet.

Det er lagt stor vekt på lysforholdene i kupeen.
Takket være de store glassflatene bader 2008s PEUGEOT i-Cockpit® i lys. Instrumentpanelet ved rattet er rammet inn av en avansert, blå LED-belysning. Taket fås i to versjoner: panoramaglasstak med lysledere eller et lasergravert tak med bakgrunnsbelysning


Se mer om denne bilen hos Peugeot Norge

Siste nytt fra Facebook